Van kunst tot kleding

Super tof, ik loop rond in mijn eigen kunst.
Ellen Sesink van LN Prints en ik gingen eens samen koffie drinken. Ellen heeft in Gemert haar bedrijf LN Prints waar ze digitaal stof print, stoomt, wast en droogt. Ze print op polyamide, een veelzijdige, soepele en sterke travelstof van hoge kwaliteit. Je print alleen wat je nodig hebt. Hoe bijzonder dat Miss Universe, Michelle Obama en Koningin Maxima kleding hebben gedragen dat van stof is gemaakt geprint door LN.

Ellen had een nieuwe stof in haar collectie waarvoor ik een opdruk heb geleverd die ze kon gebruiken voor de stalen van deze stof. Natuurlijk heb ik zelf ook wat meters van deze mooie travelstof besteld. En hoe leuk dat mijn moeder daar een shirtje van heeft genaaid. Een super fijn uniek t-shirt is het geworden. Een vriendin heeft ook een bestelling geplaatst en zelf een jurk van de stof genaaid. En ook Ellen zelf heeft er natuurlijk een mooi kledingstuk van gemaakt.

Ook interesse in deze stof? Of in een ander uniek patroon op jouw eigen stof? Neem gerust contact met me op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *