Herfst

De herfst staat voor verandering en loslaten. Die klopt voor mij helemaal, al heb ik de grootste stappen mogen zetten met zomerse temperaturen. Ik heb namelijk een fantastisch reis gemaakt naar Kenia. Het was een onvergetelijk mooie ervaring die me zoveel heeft gebracht. Ik heb genoten van het prachtige land, de voelbare verbinding en hartelijkheid van de Kenianen, de indrukwekkende en weidse natuur, ons mooie groepje vrouwen waarmee ik zoveel heb gelachen en gehuild, hartverwarmende projecten, Afrikaanse muziek, mijn ontzettend leuke verjaardagsfeestje en al het andere dat lastig in woorden is uit te drukken.

Absoluut mijn hoogtepunt van deze herfst, van dit jaar mag ik wel zeggen. Samen met de creatieve jaaropleiding La Vie en Rose én een nieuwe opdracht, maken deze herfst voor mij een bijzonder mooi seizoen. Het portretschilderen dat ik vanuit de opleiding leer, blijft een belangrijke plek krijgen in mijn ‘werkweek’.

Daarnaast start ik deze week dus met een hele mooie opdracht. Voor mijn eigen gemeente Land van Cuijk ga ik me bezighouden met de vraag hoe we kinderen kunnen betrekken bij Maasheggen UNESCO, het oudste cultuurlandschap van ons land met prachtige en unieke natuur. Zin in!

Het portret van een Keniaanse vrouw is voor mij de ultieme verbeelding van deze herfst: open, zacht en krachtig, dankbaar, vrouwelijk en vol vertrouwen. Niet toevallig hoe onze herfstkleuren overeen komen met de kleuren die mij herinneren aan het prachtige Kenia ❤️🤎💛.

Keniaanse vrouw, herfst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *