Geen workshops Happy Painting meer

Wauw, meer dan 100 creatievelingen hebben een workshop Happy Woodpainting gevolgd in mijn atelier. Zo leuk! Het was altijd erg gezellig en iedereen ging met een mooi kunstwerk naar huis.

De workshop Happy Painting hebben Marga Cornelissen en ik 1,5 jaar lang met veel plezier samen gegeven. En toch hebben we besloten om in 2024 geen nieuwe workshops Happy Painting aan te bieden in mijn atelier. Het is tijd voor ruimte en andere creatieve plannen… Ik ga me meer richten op vrouwenportretten. Vind je het leuk om me op mijn creatieve pad te volgen? Dat kan via Instagram, Facebook of LinkedIn en natuurlijk via deze website www.ankevanraaij.nl.

Zou je toch nog eens een workshop Happy Painting willen volgen? Bij Marga zijn nog wel mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met haar op: mhwhermens@gmail.com, 06 – 81 86 01 04.

Dankjewel aan iedereen die de workshop Happy Painting heeft gevolgd of interesse heeft getoond.
Ik wens jou een fijne jaarwisseling en een mooi, gezond en creatief 2024!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *