Bob Ross

Afgelopen weekend hadden we een verlate surprise met vriendinnen. Ik werd verrast met een groot kado waar vooral heel veel tijd in was gestoken: een ‘moodboard’ met gemaakte Bob Ross-puzzel van 1000 stukjes. En een mooi gedicht erbij:

Lieve Anke,

Je houdt ervan mensen te inspireren, 
En samen mooie dingen te creëren. 
Met workshops creatief schilderen, fotografie of als communicatieadviseur, 
Atelier Anke geeft veel verhalen en mensen kleur. 
Wat ben je toch een creatieve bezig bij, 
Met als doel: van Happy Painting word je blij! 
Vandaar dit moodboard om inspiratie op te doen van de echte profs, 
Zoals niemand minder dan Bob Ross. 
Wat altijd opvalt aan Bob is zijn haar, 
Hmm wacht eens, eigenlijk lijken jullie daarin wel een beetje op elkaar 😉. 
……

Mijn typische krullen kwamen afgelopen zaterdag tijdens de workshop happy painting ook al ter sprake. En voor de oplettende kijker, er zitten ook krullen in mijn logo. Waar ik ze vroeger maar lastig vond, kan ik ze nu wel waarderen. Ze horen bij mij. Dat geldt ook voor creativiteit. Waar ik mezelf op de middelbare school echt niet creatief vond, zou ik nu niet zonder creativiteit kunnen. En hoe leuk is het dat dat met zo’n mooie surprise en gedicht wordt bevestigd. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *