Workshop fluidpainting

Fluid painten, oftewel creëren met vloeibare verf, kan iedereen! Tijdens deze workshop fluid painting ga je op een leuke, creatieve manier aan de slag en mag je je laten verrassen door het eindresultaat: prachtige, kleurrijke, abstracte creaties. Het is een mooie inspirerende activiteit, ook ideaal als teamactiviteit, want het zorgt voor verbinding, een gezellig samenzijn én blijvende creaties. Hoe leuk is het om een kantoormuur te pimpen met een mozaïek van kleurrijke kunstwerkjes?

“Ik vind mezelf helemaal niet creatief, maar wat was dit leuk om te doen! En ik ben eigenlijk best wel trots op mijn eigen kunstwerkjes.”

Wat:
Een leuke workshop fluid painting, ‘gieten met verf’, onder begeleiding van Anke van Raaij.
Duur: 1 tot 1,5 uur
Het is inclusief 2 paneeltjes per persoon (40 x 40 cm), verf, pouring medium en alle andere benodigde materialen, het gebruik van een schort, het treffen van de voorbereidingen en het opruimen. 

Houd er rekening mee dat de paneeltjes een dag moeten drogen, dus fijn als er in de ruimte waar de workshop wordt gegeven een hoek of tafel vrij is waar we de paneeltjes kunnen laten liggen.

Waar:
Een workshop fluidpainting kan ik op locatie verzorgen.
Elke locatie met voldoende tafels (één zitplaats per persoon) is hiervoor geschikt.
Let op: de werkjes moeten minimaal een dag drogen, dus op locatie kunnen blijven liggen.
Een workshop fluidpainting is mogelijk voor groepen van 6 tot 14 personen.

Wanneer:
Wil je met een groep of team een workshop Fluid Painting boeken? Dan overleggen we over een datum en locatie. Volg me via social media of meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van eventuele vrije inschrijfdata.  

Kosten:
40,- pp (incl. btw), inclusief alle benodigde materialen.

Aanmelden en meer info:
Mail info@ankevanraaij.nl of bel of whatsapp 06 – 11 62 80 41