Workshop Happy painting

Zin in een gezellig en creatief uitje waarbij je gegarandeerd met een mooi kunstwerk naar huis gaat? Marga en Anke geven samen workshops Happy Painting, schilderen waar jij blij van wordt. Iedereen kan het! Je bepaalt vooraf wat je wil schilderen, Marga tekent de lijnen voor en je krijgt stap voor stap uitleg.

“Ik ben echt blij met mijn kunstwerk! En wat was het een goed verzorgd en gezellig uitje.

Eerdere workshops zaten snel vol. Geplande data tot nu toe:

Zaterdag 9 december 202313.30 – 17.00 uur1 plekje vrijgekomen

Happy Painting is een leuke workshop, voor iedereen die zin heeft om te creëren in een ontspannen en gezellige sfeer. Je hebt geen ervaring nodig. Je kunt schilderen op canvas doeken (50×70) of op mooie houten panelen (40×60) die geschikt zijn voor binnen en buiten. En je hebt de keuze uit vele mooie voorbeelden, zoals een rund, vosje, egel, uil, kippen, dikke dames of bloemen. 

De kosten voor een workshop zijn 65 euro pp. Koffie, thee en lekkers, het paneel of canvasdoek en het gebruik van acrylverf, kwasten, schildersezel en schort zijn inbegrepen. Je wordt begeleid door Marga en Anke.
De workshops vinden plaats bij Atelier Anke in Overloon.

Aanmelden en meer info
Je kunt je individueel aanmelden of met meerdere personen. Wil je een keer met een groepje vriendinnen, zussen, collega’s of je gezin komen? In overleg plannen we een passend moment. De groep wordt al dan niet aangevuld met individuele aanmeldingen, aangezien we uitgaan van een groepsgrootte van minimaal 6 en maximaal 8 personen. Vol is vol. Voor inschrijven en vragen, bel, app of mail:

  • Marga Cornelissen:        mhwhermens@gmail.com           06 – 81 86 01 04
  • Anke van Raaij:                info@ankevanraaij.nl                   06 – 11 62 80 41

We gaan er weer leuke en creatieve workshops van maken! Doe je mee?